Losonci Kosárpalánta

Losonci Kosárpalánta beszámoló 2021/22

2022. jún. 13., 08:53

Az alábbiakban Bíró Gergely edző beszámolóját olvashatjátok a 2021/22-es évadról, a Losonci téri Általános iskola Kosárpalánta csapatáról:A 2021/22-es tanévben a Losonci Téri Általános Iskolában elindult a Kosárpalánta program. Eleinte kb. 10 gyerekkel, de olyan gyorsan és hirtelen töltődött fel a létszám, hogy volt olyan alkalom, hogy a normál méretű tornaterem is kicsinek bizonyult és a kiadható kosárlabdák meg kevésnek. 

Az év közben nem kevesebb, mint 62 gyerek fordult meg. A játékos „versenyeken” csak a 4. osztályos tanulókat vittük el és adtunk nekik egy fantasztikus élményt. 

A legfontosabb az év egészét tekintve, hogy a rendszeres mozgás visszajöjjön az életükbe és olyan ügyességi feladatokat kapjanak, amit kihívásnak tekintenek és azt meg is akarják csinálni. 

Kétszer voltunk a Kosárpalánta program fordulóin, amit nagy izgalommal vártak. Összeségében elmondható, hogy nagyon sokat fejlődtek a gyerekek és mindig azt a „negatív” kritikát kaptam tőlük, hogy még jó lenne, ha tovább tartana az edzés. 

Nagyon tartalmas nyarat kívánok mindenkinek. Köszönöm az egész éves munkátokat.  Pihenjetek és sokat kosarazzatok gyerekek minél többet a nyár folyamán a környéken fel lelhető kültéri kosaras pályákon. 

HAJRÁ JKC és HAJRÁ LOSIS GYEREKEK.