Egyesületi hírek

Izgalmas mérkőzések még az ünnepek előtt

2021.12.10. / 2021.12.11.

Közelednek az ünnepek, de még nem kapcsolunk pihenő üzemmódba, hiszen számos izgalmas mérkőzés vár még csapatainkra az év vége előtt.


A hétvégén kadett csapatunk kezdi majd a mérkőzések sorát, vasárnap 15:30-kor a Csepel ellen lépnek pályára a srácok. A csepeliek évek óta minden korosztályban kőkemény, szívós csapatot alkotnak, így biztos, hogy kemény mérkőzésre számíthatunk, fel kell kössük a gatyánkat. Bízunk benne, hogy a józsefvárosi srácok is a már megszokott keményen küzdő hozzáállásukkal érkeznek majd, és akkor egy izgalmas, nagy sebességű mérkőzésre van kilátás.


Rögtön a kadettek után érkeznek is a juniorok a Szentkirályi utcai terembe, 17:30-tól az ő ellenfelük a szintén erősnek ígérkező TFSE lesz. Ők eddig nem sok mérkőzést játszottak, így sok információnk nincs róluk. Egy biztos, nem lesz sétagalopp ez a mérkőzés sem.


Hétfőn este, szintén a Szentkirályi utcában, női csapatunk fogadja az ELTE BEAC csapatát, 19:30-tól. Bízunk benne, hogy a hölgyek továbbra is megőrzik veretlenségüket, és ezzel erősítik majd első helyüket a tabellán. 


Jövő hét pénteken pedig NB II-és csapatunkra vár rangadó. Ők a BKG Príma csapata ellen lépnek majd pályára idegenben. Ellenfelünktől mindössze egyetlen helyezés választ el a tabellán jelenleg, így rendkívül izgalmas összecsapásra van kilátás a CamuGo csarnokban.Ha a fenti izgalmak nem lennének elegek Karácsony előtt, akkor az ünnepek előtti utolsó hétvégére még egy izgalmas torna, a Kenguru Kupa aktuális fordulója maradt. Ebben a korosztályban idén elősször lépnek majd pályára a józsefvárosi fiatalok, akik között számos újonc is pályára léphet majd. Nagyon sok siket és örömet kívánunk nekik.


Az utolsó hét mérkőzéseit - terveink szerint - mind közvetíteni fogjuk YouTube csatornánkon, igy akár otthonról is élőben követhetitek. Ajd az eseményeket.


Hajrá József áros!