Egyesületi hírek

Hobbi kosárlabda Józsefvárosban

2020. aug. 15., 09:12

Szeptembertől egyesületünk teszt jelleggel, heti rendszerességgel indít hobbi kosárlabda alkalmakat. Ezen eseményekre előzetes jelentkezés szükséges, melyet a Decathlon által üzemeltetett Sportoljma.hu oldalon keresztül lehet megtenni. A résztvevők száma korlátozott, így csak a fent említett felületen regisztráltak és előzetesen bejlentkezettek számára tudjuk biztosítani a részvételt.

Az események időpontja és a helyszín, valamint a részvétellel kapcsolatos részletes feltételekért keressétek a Józsefvárosi Hobbi Kosarasok sportközösséget a Sportoljma.hu oldalon!


Várunk mindenkit szeretettel! Bízunk benne, hogy sikeres lesz a kezdeményezés, és ezáltal nem csak az igazolt sportolóink számára tudunk rendszeres mozgás lehetőséget biztosítani, hanem nagyobb tömegekhez is eljuttathatjuk a sportolás örömét a kosárlabda által.

A járvány helyzetre tekintettel az események kezdete előtt lázmérést végzünk (érintés mentes hőmérővel). Kérünk mindenkit, hogy lázasan, betegen, NE jöjjön, maradjon otthon, gyógyuljon meg, és egészségesen csatlakozzon újra sportközösségünkhöz. Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Az egyesület a programváltoztatás jogát fenntartja! Változás esetén a lehető leghamarabb jelezzük ezt a sportközösség oldalán.