Regionális

Regionális csapatunk is a dobogón végzett a csonka bajnokságban

2020. júl. 9., 13:47

A Budapesti Kiemelt Regionális Bajnokságban szereplő csapatunk, ahogyan az előző években is, idén is remekelt. A kiírás szerint összesen 26 mérkőzést kellett volna csapatunknak játszania a teljes szezon során, de az ismert okokból sajnos félbeszakadt a szezon, így 15 mérkőzést sikerült csapatunknak lejátszania.

Nem is akárhogy!

A csapat a 15 mérkőzésből 12-t megnyert, mindössze három alkalommal bizonyult jobbnak a pillanatnyi forma alapján aktuális ellenfelünk. A csoportot az első helyen záró MAFC Martos is mindössze három vereséget szenvedett, de mivel ők kettővel több meccset tudtak lejátszani, így a százalékos teljesítmény mutatójuk hajszálnyival jobb volt a miénknél a "lefújás" pillanatában. Ebből is jól látszik, hogy milyen kiélezett küzdelem folyt a bajnokságban, és akár az első hely is elérhető távolságban volt számunkra.

Csapatunk összesen 1150 pontot szerzett és 951-t kapott a szezon során és átlagosan 76,7 pontot szereztünk mérkőzésenként.

A hunbasket.hu statisztikái alapján a legtöbb pontot Szőke Ferenc szerezte csapatunk színeiben, 141 pontot és 10 mérkőzésen lépett pályára (14,1 pont/mérk.), Horváth Zsolt volt a csapat második legeredményesebbje, ő 126 pontig jutott, de szorosan a nyomában volt Reszeli Soós Gábor is, aki 123 pontig jutott.

Hárompontosok tekintetében pedig Bokor Zoltán volt a legereményesebb, aki 7 mérkőzésen képviselte a józsefvárosi színeket, és 19 darab távoli dobást értékesített. Büntető dobószázalék tekintetében pedig Horváth Zsolt célzott a legpontosabban, 65%-kal értékesítette büntetőit.


Gratulálunk a csapatnak és edzőiknek, és bízunk benne, hogy a következő szezonban hasonlóan szépen szerepelnek, és a bajnokság végén már hivatalosan is felállhatnak a dobogóra!


Hajrá Józsefváros!