Női

Női csapatunk is győzelemmel kezdte a szezont

2022.10.14.Szoros mérkőzésen, de győzelemmel kezdte a szezont női csapatunk is a Budapesti női bajnokságban, ahol az idei szezonban a csapatok száma miatt összevonásra került az "A" és a "B" csoport. 

Első ellenfelünk a Monor SE volt.  Az első megyedben viszonylag fej-fej mellett haladtak a csapatok, egy pontos előnnyel kezdhettük a második negyedet. A második játékrész első négy percében kiváló védekezésünknek köszönhetően ellenfelünk egyetlen pontot sem tudott szerezni, így sikerült meglépni kilenc ponttal. A negyed második fele már kiegyensúlyozottabb játékot hozott és ellenfelünk valamelyest csökkenteni is tudta hátrányát, így a félidőre 6 pont maradt az előnyünkből. 

A második félidőben végig kiegyenlített játék folyt, így jelentősebb változás már nem történt az eredményben, végig meg maradt a pár pontos előnyünk, így a női csapatunk is győzelemmel indította a bajnokságot.


Hajrá Józsefváros

A mérkőzés számokban:

Budapest Női Bajnokság

Józsefvárosi KC - Monor SE

44-37 (11-10, 14-9, 9-10, 10-8)

jv.: Gaál I., Vida J.


Józsefvárosi pontszerzők:

Siport Boglárka (14/6), Mahmoud Sára Eszter (12), Molnár Zsófi (9/3), Májusi Eszter (7), Szekeres Viktória (1), Kőhl Alexandra (1), Németh Fanni Janka (-)