Női

Nagy a verseny a dobogós helyekért

2021. máj. 7., 14:26

Női csapatunk a bajnokság finisébe érve továbbra is esélyes a dobogó bármelyik helyének megszerzésére.

 
Az elmúlt hetek rangadói során nem mindig jött ki jól a lépés, április 10-én az évek óta veretlen BLSE ellen 10 ponttal maradtak alul lányaink, míg április 19-én, hazai pályán, egy roppant fordulatos és kemény mérkőzésen a Csepeltől is kikaptunk 4 ponttal. Ezzel a két vereséggel lecsúszott csapatunk a második helyről a harmadikra.


A két vereség után egy hasonlóan kemény és nehéz mérkőzés várta a lányokat április 26-án, amikor a Szentkirályi utcában fogadtuk visszavágó mérkőzésre a BLSE csapatát. A mérkőzést nagyon jól kezdtük, majd hamar visszakapaszkodott a BLSE, és végig kiélezett küzdelem volt a pályán. A mérkőzést végül 55-54-re nyerték a józsefvárosi lányok, ezzel megszakítva a BLSE rendkívül hosszú veretlenségi sorozatát.


Csapatunknak mindössze három mérkőzése maradt hátra a bajnokságból, köztük május 14-én  egy Csepel elleni visszavágó is, ami akár döntő jelentőségű is lehet a végső helyezések szempontjából.


A Csepeli meccs előtt azonban május 10-én, hétfőn még a Szentkirályi utcában fogadjuk a REGI Waldorf csapatát, mely mérkőzést terveink szerint élőben követhettek majd YouTube csatornánkon.


Az utánpótlás és amatőr mérkőzések - a szövetség határozata értelmében - továbbra is zártkapuk mögött zajlanak.