JKC U11 Kenguru/A

Kenguru Kupa utolsó forduló

2021. máj. 7., 13:25

Vasárnap kerül sor az idei Kenguru Kupa utolsó fordulójára, ahol csapatunk ezúttal csak egy mérkőzést játszik majd, a Kaszás Minik csapata ellen.

A járvány miatt a mérkőzések nagy része sajnos elmarad, de jelenleg úgy tűnik, hogy csapatunk ki tud állni az utolsó fordulóra. 

A Kaszás Minik ellen az idei szezonban már többször is játszottunk, először Január 31-én, amikor 26-65 arányban a fekete-sárgák bizonyultak jobbnak. Majd legközelebb márciusban találkoztunk, és sikerült közelebb kerülni hozzájuk, 18 ponttal csökkentettük korábbi hátrányunkat, de még így is maradt ledolgozni való. A márciusi mérkőzésen 31-56 arányban nyert ellenfelünk.

A mostani mérkőzés sem ígérkezik könnyűnek, különös tekintettel arra, hogy a korlátozó intézkedések miatt, többen is kihagyták az elmúlt hetek edzéseit is, de bízunk benne, hogy sikerül ismét egy kicsit közelebb kerülni ellenfelünkhöz, és talán meglepetést is okozhatunk.

A szövetség döntése értelmében az utánpótlás mérkőzések továbbra is zártkapusak, nézők nem lehetnek jelen. Mérkőzésünket az érdeklődő szülők, barátok és szurkolók Youtube csatornákon követhetik majd élőben.


Hajrá Józsefváros