JKC U11 Kenguru/A

100%-os félidei büntetők a Kenguru Kupa egyik mérkőzésén

2021. febr. 22., 14:51

A Kenguru Kupa aktuális fordulójában csapatunk ezúttal elsőként a ZSAK Kisdarazsak csapatával találkozott. Az első mérkőzésen sajnos éppen megvolt a létszámunk ahhoz, hogy lejátszhassuk a mérkőzést, mivel többen is érdekeltek voltak partner iskolánk, a Vajda Péter Általános Iskola floorball csapatában is.

Sajnos a kőbányai darázslányok ezúttal csípősebbnek bizonyultak és harcosságuk meg is hozta számukra az eredményt, így az első mérkőzést jelentős különbséggel veszítettük el. Üde színfoltja volt a mérkőzésnek azonban Borsody Máté, aki egy tanfolyamról érkezve kicsit felrázta csapatunkat a meccs második felében, és egy kis sebességet is adott a játékunknak. Említésre méltó B. Kiss Bálint teljesítménye is, aki helyenként kifejezetten szép védő lábmunkával dolgozva sikeresen állította meg az ellenfelet.

Kőbányai Darázslányok/B - Józsefvárosi KC

71-24 (10-2, 18-5, (8-2), 20-2, 15-13)

Borsody (9), Radányi (6), Ágoston (5), Tóth (2), B. Kiss (2)

A második mérkőzésre szerencsére teljesen kiegészültünk, így a Németvölgyi Bocsok ellen már teljes erőbedobással küzdhettünk. Rögtön a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a vezetést, és az első negyed magabiztos, lendületes játékával, Molnár Beni és Merena Ádám vezetésével hatpontos előnyt szereztük. A második negyedben szintén számos helyzetet alakítottunk ki, azonban rendre elhibáztuk azokat, így ellenfelünk a negyed végére ki is tudott egyenlíteni. Átérezve a tétjét, a félidei bűntetőkhöz maximális koncentrációval álltak oda a srácok, és mind a nyolc dobást sikeresen pontra váltották. A harmadik negyed végére pedig 17 pontra növeltük az előnyünket. Az utolsó játékrész ismét pontatlanabbra sikerült, így ellenfelünk a végére újra megközelített bennünket, de szerencsére 10 pont így is maradt az előnyünkből, így a nagy küzdelem végén győzelemnek örülhettünk.

Józsefvárosi KC - Németvölgyi Bocsok 

65-55 (16-10, 7-13, (8-2), 26-15, 8-15)

Molnár (21), Merena (20), Ágoston (7), B. Kiss (5), Radányi (5), Borsody (3), Simon (3), Tóth (1).

Gratulálunk a srácoknak! Sok bíztató jelet láttunk, mindenkin látszott az elvégzett közös munka! Hajrá Józsefváros!

Külön gratulálunk a floorballosoknak is, akik megnyerték a délelőtti kupát!