U18 Junior

Magabiztos győzelemmel kezdtek juniorjaink

2021. nov. 8., 21:42

Megkezdte szereplését junior csapatunk a Regionális bajnokság „Közép/C” csoportjában. A csapat augusztus utolsó heteiben kezdte meg a felkészülést a soron következő bajnoki évadra, a csapat magja szerencsére egyben maradt és nagyon sok hasznos új játékosunk is érkezett, akik vasárnap be is mutatkozhattak józsefvárosi színekben. Hazai pályán kezdtük meg az évadot a Százhalombattai KSE ellen. Izgatottan vártuk az első fordulót, lelkesedésünk nem volt hiába való, hiszen koncentrált támadójátékunknak köszönhetően tiszta dobóhelyzeteket alakítottunk ki. Kemény védekezésünknek köszönhetően eredményes gyorsindításokkal szereztünk könnyű pontokat.

Az első félidőben lehetőségünk volt olyan taktikai elemek gyakorlására, melyekkel játékosaink eddig nem találkoztak éles helyzetben. Külön öröm, hogy minden játékosunk megfelelő játékpercet játszhatott, sőt kosarat is dobott! 


Szintén említésre méltó, hogy a fiatalabb korosztályból is látogattak ki a mérkőzésre, szurkoltak csapattársaiknak, így igazi közösségformáló eseménynek lehettünk tanúi.


Józsefvárosi KC – Százhalombattai KSE 106:34 (23-3, 27-14, 26-7, 30-10) 

 A Józsefvárosi KC pontdobói: 

Nagy Soma 23, Babotán Ákos 22, Sándor Mátyás 20/6, Faragó Csanád 11, Nagy András Botond 6/6, Kóródi Soma Bendegúz 6, Hódi Marcell 6, Szombath Frigyes 6, Kiss Albert 4, Kerkápoly-Fekete Kolos 2