NB II

Hepp Kupa győzelem az első mérkőzésen

2022. szept. 28., 23:57

Immár hagyományosan Hepp Kupa mérkőzéssel indult a szezon, ahol az első fordulóban a szintén NB II-es Bravos-szal sorsoltak össze minket. Ellenfelünk kérésére a mérkőzést az eredetileg tervezetthez képest pár napos halasztással játszottuk, feladva a pályaválasztói jogot is, így az impozáns Darázsfészek Csarnokban került megrendezésre a mérkőzés.

A mérkőzés során látható volt, hogy még javában alakuló félben van csapatunk, ugyanakkor az is látszott, hogy jó úton járunk, és ismét egy egészen jó kis csapat képviselheti Józsefvárost a bajnokságban.

Csapatunk végig vezetett a mérkőzésen, helyenként sikerült kicsit jobban meg is lépni ellenfelünktől, akik aztán mindig vissza is tudtak kapaszkodni, azonban megszorítani egyszer sem tudtak minket. Helyenként apróbb kakaskodásokkal tarkított mérkőzésen, magabiztosan, megérdemelten szereztük meg a győzelmet, ezzel továbbjutva a Hepp Kupa következő fordulójába, ahol már akár NB I. B csoportos ellenfelet is kaphatunk.

Gratulálunk a srácoknak! Hajrá Józsefváros!


A mérkőzés számokban:

Hepp Kupa I. Forduló - 2022. szeptember 28. 20:40, Darázsfészek Csarnok

Józsefvárosi KC - Bravos 60-48 (19-12,13-11,16-14,12-11)


A Józsefvárosi csapat:

Szabari Krisztián (13/3), Baatarsukh Annujin (10/6), Tima Gergely (9/9), Koncz Péter (8/6), Petrucsik Bence (7), Molnár Dániel (7), Varga Zsolt (2), Czimer Máté (2), Kerényi Gergő Károly (2), Pápay Mihály