NB II

Sűrű a program az NB II-ben

2021. jan. 29., 11:49

NB-es csapatunk a járvány helyzet miatti szünet után, januárban újra kezdte a munkát azon sportolóinkkal, akik a jelen körülmények között vállalták az edzéseket és mérkőzéseket.

Tekintettel arra, hogy számos mérkőzésünk elmaradt, így nagyon sűrű a csapat programja. Csapatunk januárban már négy mérkőzést játszott az NB II-ben, és a jelenlegi helyzet alapján februárban öt mérkőzésre fog sor kerülni.

A csapat tagjai ugyanakkor érintettek a Regionális Bajnokságban is, ahol szintén rengeteg mérkőzés van még előttünk.

Csapatunk az NB II-ben jelenleg 7 lejátszott mérkőzéséből kettőn tudott nyerni, így a Közép/B csoport 13. helyén áll, megelőzve a Malévot, a BKG Príma Akadémiát és a Pilis Basketet. Fontos kiemelni, hogy hatalmas különbség van a csapatok által már lejátszott mérkőzések számában, csapatunk pedig a kevesebb mérkőzést játszók közé tartozik. Eddigi mérkőzéseinken java részt a tabella első felében lévőkkel játszottunk. Győzni tudtunk a jelenleg 12 lejátszott mérkőzés után a 7. helyen álló Zuglói Sasok ellen is, így bizakodva várhatjuk a folytatást, és reméljük, hogy hamarosan előrébb léphetünk a tabellán.

Az eredmények mellett azonban most sokkal fontosabb sportolóink egészsége és épsége, bízunk benne, hogy hamarosan sokkal kedvezőbb körülmények között folytathatjuk.